Sm och sjukstuga

Allmänt / Permalink / 0
I helgen va vi i Västerås för årets Sm (Stavem mästerskap). Det är alltså en tävling mellan Davids pappas sida och hans fasters sida. En kul familjen grej dom börjat med för att se till att alla tar sig tid att träffas och sådär. Riktigt kul och mysigt är det. Det blir lixom en heldags aktivitet med tävlingar och mat osv.

I år höll våran sida i det och vi vann 😁
Vinnarbilden, finn ett fel......

Ja Milou hamna mitt i champagne strålen.. stackars unge! Alkoholfri åtminstone men usch vad synd jag tyckte om henne! Hon blev verkligen chockad och rädd. Bara dagen innan va hon ute i sitt första regn och redan då va hon lite smått förvånad. 

Minst sagt kan man ju säga att hon är riktigt invigd i Sm då hehe...

Under dessa dagar fick hon även en snorig puss av sin söta lilla kusin som skulle ta hand om henne och kolla till henne, och i Måndags märkte vi att hon börja bli sjuk. Så hon är väldigt snorig och har också haft feber. Men igår börja hon bli bättre och piggare tack och lov. 

Såhär söt är man trots att man är sjuk 😊

I onsdags börja jag känna som att jag höll på att bli sjuk och mycket riktigt så hade jag feber och värk i hela kroppen igår och även jag blev himla snorig. Är något bättre idag men inte mycket. Hoppas det släpper snabbt på mig med. Hatar att vara sjuk och igår orka jag knappt ta hand om lillan utan det fick bli en pappa och dotter dag. 

Om jag orkar så ska vi ut till mina föräldrar idag och prova dopklänning. Hoppas på att hon ska kunna ha den jag hade, men hon är både äldre och större än vad jag va så vi får väl se, har en reserv från Davids sida ifall den inte passar 🙂

Gammelhörnan

Allmänt, Inredning, Inspo / #chesterfield, #gammaldags, #inredning, #inredningsinspo, #inspiritation, #interior, #oldscool, #vardagsrum / Permalink / 0
Tänk så svårt jag hade för den där soffgruppen i början.. Jag tyckte modellen va fin men färgen vidrig faktiskt. Hela soffgruppen kändes missplacerad och jag trodde aldrig vi skulle få den att passa in i vårat hem. Men David envisades med att ha kvar den och så blev det. Ena fotöljen hamna i garderoben vid mitt sminkbord och den andra placera vi ut i ett hörn medan soffan fick stå kvar där den stog. 
 
Vi bestämde oss för att göra någon slags gammelhörna där vi skulle blanda gammalt med nytt och mycket gröna växter, vi började lixom få några bilder framför oss hur det faktiskt kunde bli. Äntligen är det i stort sett färdigt efter ca 1 år och jag känner mig faktiskt väldigt nöjd med hur det blev! Nu är det faktiskt min favoritutsikt i lägenheten för tillfället hehe 😀
 
Här kommer några bilder från ena sidan av rummet:
 
Silvergrejerna på bordet hör dock inte hit, och bordet ska också bytas ut så småningom.
 
Vad tycker ni? Jag är super nöjd. Det är blandat riktigt gamla saker med lite nyare, begagnat och nytt. Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så är mattan från Dollarstore och detta är den stora varianten som kosta 900 kr.

New in

Allmänt, Inredning, Inspo, Shopping / Permalink / 0
Köpte en ny matta till vardagsrummet häromdagen, har spanat in den länge och nu slog vi äntligen till. 😁Jag gillar verkligen att den är så färgglad och mönstrena, ja jag älskar allt med den!

Den är från Dollarstore och jag kan verkligen rekommendera deras mattor. Jag har en till från dom i gammel hörnan och är supernöjd med den. Dessutom är dom väldigt billiga. Vi valde den lilla varianten av denna mattan och den kosta 600 spänn, den stora kosta 900. Ett riktigt kap!Till top