Välkommen April!

Allmänt, Graviditeten / Permalink / 0
Äntligen har vi gått in i April och detta är våran månad. Nu är det endast 16 dagar kvar till bf!
 
Jag skulle dock vilja säga "endast" för varje dag känns för mycket just nu och jag vill bara att hon ska komma ut  nu! Jag är så jävla trött på att vara gravid med all trötthet, smärta och allt vad en graviditet innebär. Men jag börjar bli mer och mer införstådd med att jag antagligen kommer att gå över tiden, för jag tror att den lilla skitungen har vänt sig i magen och inte längre ligger med huvudet neråt. Blir så irriterad, hon verkar tycka det är trångt, jag tycker det är jobbigt, kan hon inte bara ploppa ut då i stället så blir vi nöjda och glada båda 2?! Men vi får väl se när hon tänkt komma helt enkelt. 
 
Hur va er påsk då? Våran va bra, blev god mat med mina föräldrar och deras vänner och i Söndags åkte vi på en liten roadtrip till Västerås bland annat där vi hälsa på Davids föräldrar. Kom hem igår och va helt slut.
 
Idag vakna jag och kände mig helt förstörd så har legat i soffan hela dagen och bara vilat/sovit. Är precis energi och orkeslös. Börja bli rastlös och ville göra något men det va bara att glömma för jag orkar inte. Är så trött på att vara trött och energilös nu och må konstigt, känna smärta och obehag i kroppen. Tycket det är dags att få tillbaka mitt liv och lite energi igen, men det är ju någon annan som är boss över det för tillfället.
 
Hursom... Det blev en liten kort och tråkigt update, men har varken något positivt eller kul att skriva om för tillfället så lika bra att säga minsta möjliga.
 
Ta hand om er vänner.
Till top