Blöjbud och matbud

Allmänt, Shopping, Tips / Permalink / 0
Under påsken kom det ett blöjbud till oss från Norge. Vänner till familjen bor där så mina föräldrar bad dom att köpa med då det kostar ungefär hälften eller en tredjedel så lite som här i Sverige. Jag har inte kollat upp detta så noga men det lilla jag kika lite snabbt så verkar det stämma. Har för mig att jag fick det till 58 paket blöjor och det gav vi ca 1100 kr för, vilket jag skulle säga är väldigt billigt av det lilla jag sett som sagt.

Det är givetvis i olika storlekar så det kommer att räcka ett bra tag hehe

Så ett tips, har ni vänner eller släkt där passa på att be dom ta med blöjor eller köp på er om ni har vägarna förbi Norge 😁

Idag kom även ett matbud, nämligen min mamma som har bakat bröd och lagat massa matlådor till oss som vi kan ha första tiden när bebis anlänt. Hon mena på att hon vet att man är väldigt trött första tiden så vi kommer antagligen varken ha ork eller lust att ställa oss att laga mat. Snacka om bäst! Fick dessutom ett par påsar med bullar som hon bakat som vi kan bjuda på när folk vill komma och kika på lillan. 

Det är vi väldigt glada och tacksamma för ska jag säga då jag i alla fall knappt orkar laga mat nu. 

Men vi har själva också gjort förberedelser med mat här hemma genom att fylla frysen med enklare mat som man bara behöver steka på till exempel och köpt på oss storpack med pasta och ris osv. Har även lagt en stor beställning från matsmart där vi köpte hem massa kattmat till Diablo men också fyllde upp skafferiet med frukost och grejer.

Kan säga att så fullt som vi har i frys och skafferi just nu har vi aldrig haft och kommer förmodligen aldrig mer att ha hehe. Men det känns skönt för nu är det bara kylvaror och frukt vi behöver ge oss ut och köpa emellanåt. 

Vad tycker ni om matsmart förresten, om ni beställt därifrån någon gång?

I början tyckte jag det va skit bra men jag vet inte längre ärligt talat. Vissa grejer är faktiskt inte så billiga, vissa är inte alls billigare än vad man kan hitta i olika affärer.. Sen är det ju alltid olika bra erbjudanden och produkter. Har bara beställt därifrån 2 ggr men är inne och kikar emellanåt och på senare tid tycker jag inte att dom har haft så mycket bra att ha grejer för våran del i alla fall. Som jag sa så denna gången blev det en beställning främst för kattmat som va 5-10 kr billigare sen frukost och en jävla massa nudlar också.


Till top